Η εμπορική εταιρεία δομικών υλικών, χρωμάτων & εργαλείων Σκαφίδας – Πέππα ξετυλίγει το κουβάρι της ιστορίας της από το 1963 όταν μετέφερε υλικά από τα λατομεία της Αττικής στα εργοτάξια της εποχής. Έκτοτε, με μεθοδικότητα και πολύ μεράκι, η Σκαφίδας – Πέππα σύναψε σημαντικές στρατηγικές συμμαχίες με φημισμένους οίκους του εξωτερικού όπως η Sika και η Knauf δημιουργώντας το πρώτο σύγχρονο πολυκατάστημα λύσεων για την δόμηση  Sika Expert και Knauf Upgrade της Αττικής, με έδρα την Μάνδρα.

Το πιο πρόσφατο κομμάτι του παζλ συμπληρώθηκε την τελευταία διετία με την δημιουργία ολοκληρωμένης έκθεσης εργαλείων χειρός  και λύσεων για τον κήπο & αγροτικές εργασίες οίκων όπως της Husqvarna, Bosch, Black & Decker, Makita, Karcher και αυτόνομου Τμήματος Παροχής Πιστοποιημένου Service & Εγγυήσεων για την ορθή λειτουργία των μηχανημάτων. Παράλληλα, η εταιρεία έχει επενδύσει σημαντικά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών της μέσω μιας ομάδας ικανών ανθρώπων που αποτελούν εγγύηση για την ανάπτυξη και την αξιοπιστία της.

Η ομάδας μας αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς, τεχνίτες, ικανούς να παρέχουν άρτιες & εξειδικευμένες λύσεις σε κάθε ανάγκη.

Πλέον, η Σκαφίδας – Πέππα έχει κάνει και το επόμενο βήμα της μεταφέροντας την εμπειρία της στην παροχή λύσεων για τον επαγγελματία τεχνίτη, τον κατασκευαστή και τον ιδιώτη στο νέο της κατάστημα στην Λεωφόρο Βάρης 87.

Περισσότεροι από 10.000 κωδικοί προϊόντων των σημαντικότερων ελληνικών & διεθνών εργοστασίων όπως των Fibran, Βίβεχρωμ, Vechro, Calpak, Interplast, Gardena και πολλών άλλων φιλοξενούνται πλέον σε έναν πολύ όμορφο χώρο σε σημείο εύκολης πρόσβασης  πάνω στον κεντρικό δρόμο.

Οι Σύμβουλοι Εξυπηρέτησης της Σκαφίδας – Πέππα θα βρίσκονται άμεσα στην διάθεσή σας για να σας ενημερώσουν έγκαιρα & έγκυρα για τις βέλτιστες λύσεις σε κάθε ζήτημα τεχνικής φύσης, κατασκευής, ανακαίνισης εσωτερικών και εξωτερικών χωρών.

Συνεργάτες