Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποθήκευση πληροφοριών στον υπολογιστή σας.
FK 202 Ινοπλισμένο Επίχρισμα Εξωτερικής Θερμοπρόσοψης

Περιγραφή:

Έτοιμο, λευκό, ειδικό βιομηχανικό ινοπλισμένο κονίαμα, τσιμεντοειδούς βάσης, με βάση το λευκό τσιμέντο Portland υψηλής αντοχής (Ι - 52,5), ενισχυμένο με πολυμερή συστατικά αδρανή επιλεγμένης κοκκομετρίας, ίνες και ειδικά πρόσθετα για την πρόσφυση στις επιφάνειες των θερμομονωτικών πλακών.


Χρήσεις:

Χρησιμοποιείται για την επικάλυψη των θερμομονωτικών πλακών από διογκωμένη ή εξηλασμένη πολυστερίνη και πετροβάμβακα, για τον οπλισμό των επιφανειών αυτών σε συνδυασμό με κατάλληλο υαλόπλεγμα MARMOLINE, σε εξωτερικές αλλά και σε εσωτερικές επιφάνειες κτιρίων. Χρησιμοποιείται επίσης και σαν κόλλα συγκόλλησης των θερμομονωτικών πλακών σε επιφάνειες όπως, μπετόν, τούβλα, σοβάς, τσιμεντόλιθοι, πορομπετόν, πέτρα κ.λ.π. σε εξωτερικές αλλά και σε εσωτερικές όψεις κτιρίων. Αποτελεί μέρος του πιστοποιημένου συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης.


Πλεονεκτήματα

Εξαιρετική πρόσφυση στις επιφάνειες των θερμομονωτικών πλακών.

Υψηλές μηχανικές αντοχές.

Ελαστικότητα.

Μεγάλη αντοχή στον χρόνο.

Μεγάλη αντοχή στις θερμοκρασιακές αλλαγές ζέστης - κρύου.

Ευκολία εφαρμογής (προσθήκη μόνο νερού).


Κατανάλωση:

4 – 4,5 kg ξηρού κονιάματος ανά m² , όταν χρησιμοποιείται σαν οπλισμένο με πλέγμα κονίαμα σοβά σε πολυστερίνη ή πετροβάμβακα

4 – 7 kg ξηρού κονιάματος ανά m² , ανάλογα με το είδος του υποστρώματος, όταν χρησιμοποιείται  ως κόλλα θερμομονωτικών πλακών.


Συσκευασία:

σακί 25 kg

FK 202 Ινοπλισμένο Επίχρισμα Εξωτερικής Θερμοπρόσοψης

  • Κωδικός Προϊόντος: fk202
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 8,87€