Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποθήκευση πληροφοριών στον υπολογιστή σας.
Vista Βερνίκι Ματ Διαλυτού για Πατητή Τσιμεντοκονία - Φυσικές Πέτρες

Περιγραφή:

Ακρυλικό διάφανο ματ βερνίκι εμποτισμού, με ισχυρά φίλτρα UV, εξαιρετικά ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες, δεν ξεφλουδίζει και δεν κιτρινίζει με το πέρασμα του χρόνου.

Δημιουργεί ένα ισχυρό, υδαταπωθητικό και ελαιαπωθητικό φιλμ προστασίας, χωρίς να γυαλίζει. Αναδεικνύει τις επιφάνειες όπου εφαρμόζεται, τονίζοντας τη φυσική τους απόχρωση.

Σε επενδύσεις από φυσικές πέτρες, σε δάπεδα και όψεις κτιρίων, η επάλειψή τους με δύο επιστρώσεις του βερνικιού VISTA έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία επιφανειών που δεν γυαλίζουν, δίνουν την αίσθηση του ‘βρεγμένου’ και αναδεικνύουν με άψογο και καλαίσθητο τρόπο τα ‘νερά’ της πέτρας που έχει χρησιμοποιηθεί στην κάθε επενδυμένη επιφάνεια.


Εφαρμογές:

Το βερνίκι VISTA της DUROSTICK εφαρμόζεται όπου η αισθητική απαίτηση αφορά στη δημιουργία ματ επιφάνειας. Επιπλέον, όπου απαιτείται ιδιαίτερη αντοχή σε τριβή και προστασία από αντίξοες καιρικές συνθήκες (ηλιοφάνεια και χιόνι), αλλά και συχνός καθαρισμός εσωτερικών χώρων. Το άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα που δημιουργεί η εφαρμογή του, το καθιστά κατάλληλο για προστασία της επιφάνειας των πατητών τσιμεντοκονιών DUROSTICK, της πατητής σε μορφή πάστας καθώς και κάθε φυσικής πέτρας δαπέδου ή όψεως κτιρίου. 


Κατανάλωση:

1lt/5-8m², ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας.


Συσκευασία:

750ml, 2.5lt

Vista Βερνίκι Ματ Διαλυτού για Πατητή Τσιμεντοκονία - Φυσικές Πέτρες

  • Κωδικός Προϊόντος: vista
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 8,79€

Διαθέσιμες Επιλογές