Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποθήκευση πληροφοριών στον υπολογιστή σας.
Durocolor Powder-C Χρωστικές σε Μορφή Πούδρας

Περιγραφή

Υδατοδιαλυτές χρωστικές με σύνθεση από ανόργανα οξείδια σιδήρου, επικαλυμμένα με υδατοδιαλυτές βινυλικές ρητίνες, σε μορφή πούδρας.

Αντέχουν στις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου και παρουσιάζουν εξαιρετική σταθερότητα και αντοχή στον χρόνο. Αποτελούν φιλικά στον άνθρωπο και το περιβάλλον υλικά. Διατίθενται σε λευκό και σε 48 διακριτές συσκευασίες (σακουλάκια), οι οποίες, βάσει συγκεκριμένων δοσολογιών, αποδίδουν 96 αποχρώσεις χρωματολογίου. 

Οι χρωστικές DUROCOLOR POWDER-C παρέχουν τη δυνατότητα παρασκευής έγχρωμων κονιαμάτων απευθείας στο χώρο εφαρμογής, καθώς και άμεσο επαναπροσδιορισμό της τελικής απόχρωσης κατά την επιθυμία και διακοσμητική αισθητική του εφαρμοστή.


Εφαρμογές:

Η Πατητή Τσιμεντοκονία DS250 και οι εύκαμπτες Πατητές Τσιμεντοκονίες DS-252 FLEX και DS256 FLEX VELVET της DUROSTICK.

Οι στόκοι εξομάλυνσης (σπατουλαρίσματος): STUCOFIX-P, POWDER COAT, GRANULAR και GRANULAR ULTRA της DUROSTICK.

Οι λευκοί, τσιμεντοειδούς βάσης, αρμόστοκοι (0-3mm, 1-10mm, 5-20mm), o ΕΥΚΑΜΠΤΟΣ & ΕΛΑΙΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟΣ ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΣ, καθώς και τα λευκά κονιάματα D-3, D-4, D-5 και ANTI-SLIP της DUROSTICK.

Οι έτοιμοι προς χρήση (λευκοί) σοβάδες D-42 ONE COAT, DS-74, DS-75 και HYDROSTOP PLASTER ELASTIC Γραφιάτο της DUROSTICK σε 24 επιλεγμένες αποχρώσεις

λήθος λευκών κονιαμάτων όπως: μαρμαροσοβάδες, γυψοσοβάδες και το λευκό τσιμέντο, ώστε να δίνουν μεγάλο εύρος αποχρώσεων όπου προστίθεντα


Κατανάλωση:

1 ή 3 σακουλάκια 250gr, ανάλογα με την επιθυμητή απόχρωση βάσει χρωματολογίου DUROCOLOR POWDER-C.


Συσκευασία:

250gr


Durocolor Powder-C Χρωστικές σε Μορφή Πούδρας

  • Κωδικός Προϊόντος: dur
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 1,53€