Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποθήκευση πληροφοριών στον υπολογιστή σας.
DS-290 Χαλαζιακό αστάρι πρόσφυσης

Περιγραφή:

Επαλειφόμενο πολυμερικό κονίαμα με χαλαζιακά αδρανή επιλεγμένης κοκκομετρίας, πολλαπλών χρήσεων.

Κατάλληλο για εφαρμογή σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, σε τοίχους και δάπεδα. Λειτουργεί ως γέφυρα πρόσφυσης για τη δημιουργία αδρής επιφάνειας σε λείες ή μη απορροφητικές επιφάνειες. Διακρίνεται για την ισχυρή πρόσφυση και την αντοχή του στην υγρασία, διασφαλίζοντας άριστη αγκύρωση κάθε φυσικού ή τεχνητού ορυκτού υποστρώματος καθώς και κάθε τύπου κονιάματος


Εφαρμογές:

Το DUROSTICK DS-290 συνιστάται για την κατάλληλη προετοιμασία υποστρωμάτων λείων ή μη απορροφητικών, προκειμένου να κολληθούν πλακίδια επάνω σε πλακίδια ή να επενδυθούν πατητές τσιμεντοκονίες επάνω σε πλακίδια, μωσαϊκό, παλαιά μάρμαρα ή παλαιά ξύλινα δάπεδα. Επιπλέον κατάλληλο και για υποστρώματα με ενδοδαπέδια θέρμανση. Εξαιρετικό συνδετικό υπόστρωμα και για το ‘γέμισμα’ δαπέδων με αυτοεπιπεδούμενα τσιμεντοκονιάματα εξομάλυνσης δαπέδων.

Δημιουργεί κατάλληλο υπόστρωμα σε υλικά που χρειάζονται προστασία της δομής τους, όπως γυψοσανίδες και πορομπετόν. Ιδανικό για εφαρμογή ως επαλειφόμενο σε εμφανή μπετά που δημιουργούνται από ξύλινα ή μεταλλικά καλούπια, καλύπτοντας παράλληλα και μικρές ατέλειες.


Κατανάλωση:

250-350gr/m2 ανά στρώση, ανάλογα με το υπόστρωμα


Συσκευασία:

5Kg


DS-290 Χαλαζιακό αστάρι πρόσφυσης

  • Κωδικός Προϊόντος: DS-290
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 10,08€