Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποθήκευση πληροφοριών στον υπολογιστή σας.
DS-256 Flex Velvet Λεπτόκοκκη, Εύκαμπτη Πατητή Τσιμεντοκονία

Περιγραφή

Έτοιμο λεπτόκκοκο, εύκαμπτο, τσιμεντοκονίαμα λευκό ή σε πληθώρα αποχρώσεων με υψηλές μηχανικές αντοχές, κατάλληλο για εφαρμογή σε κάθετες και οριζόντιες επιφάνειες, σε εσωτερικούς ή και εξωτερικούς χώρους.

Ο ιδανικός τεχνολογικά συνδυασμός πολυμερικών ρητινών, αδρανών και τσιμέντου υψηλών απαιτήσεων δημιουργεί μοναδικά λεία επιφάνεια, χωρίς να ρηγματώνει.

Η DS-256 Flex Velvet μόνο με την προσθήκη νερού και με ένα μόνο πέρασμα με τη σπάτουλα, δημιουργεί μοναδικά λεία και με βελούδινη υφή επιφάνεια, δημιουργώντας χώρους με προσωπικότητα, ιδιαίτερης αισθητικής, λιτής και κομψής γραμμής. Η DS-256 Flex Velvet χρωματίζεται στη μάζα της (*) με την προσθήκη υδατοδιαλυτών χρωστικών επικαλυμμένων με βινυλικές ρητίνες σε μορφή πούδρας DUROCOLOR POWDER-C 96 αποχρώσεων ή με επίπαση των χρωστικών στην επιφάνειά της.

Μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας μοναδικές τεχνοτροπίες επάνω στην επιφάνεια της πατητής με τους τσιμεντοειδείς αρμόστοκους της DUROSTICK, στο σύνολο των 32 αποχρώσεών τους καθώς και με το Δοσομετρικό Σύστημα Δημιουργίας Αποχρώσεων DUROCOLOR. 


Εφαρμογές:

Η DS-256 Flex Velvet εφαρμόζεται σε κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες, σε δάπεδα και τοίχους, σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες. 

Λόγω της βελούδινης υφής και της μικρής κοκκομετρίας της προτείνεται η εφαρμογή της σε επιφάνειες, όπως: γυψοσανίδα και τσιμεντοσανίδα ασταρωμένες με AQUAFIX, σε σταθερούς μαρμαροσοβάδες, σε επίπεδες σταθερές παραδοσιακές τσιμεντοκονίες, επάνω σε αυτοεπιπεδούμενα τσιμεντοκονιάματα, αλλά και σε επιφάνειες που έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα με τη χρήση της πατητής τσιμεντοκονίας DS-250 ή DS252 Flex της DUROSTICK.

Για επιφάνειες, όπως: ξύλινα πατάρια, μωσαϊκό, παλαιά πλακίδια και μάρμαρα, προετοιμάζουμε με χαλαζιακό αστάρι DS-255 ή DS-290 της DUROSTICK. 

Στη συνέχεια εφαρμόζουμε τις πατητές τσιμεντοκονίες DS-250 ή DS-252 Flex, ανάλογα με τις απαιτήσεις της κατασκευής, εγκιβωτίζοντας αλκαλίμαχο υαλόπλεγμα DS-4160, όπως περιγράφεται αναλυτικά στον τρόπο χρήσης των αντίστοιχων προϊόντων. 

Τέλος, γίνεται εφαρμογή της DS-256 Flex Velvet σε μία στρώση, ώστε να προσδώσει βελούδινη υφή.


Κατανάλωση:

4-4,3kg/m² ανά 3mm πάχους στρώσης.


Συσκευασία:

1.500kg

DS-256 Flex Velvet Λεπτόκοκκη, Εύκαμπτη Πατητή Τσιμεντοκονία

  • Κωδικός Προϊόντος: ds256
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 28,15€