Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποθήκευση πληροφοριών στον υπολογιστή σας.
DS-254 Iron Πατητή Τσιμεντοκονία με Σμυριδόπετρα

Περιγραφή

Έτοιμο τσιμεντοκονίαμα με όψη γρανίτη, λευκό ή σε πλήθος αποχρώσεων, υψηλών μηχανικών αντοχών, ιδανικό για εφαρμογή σε δάπεδα βαριάς κυκλοφορίας, σε εξωτερικούς ή και εσωτερικούς χώρους. Στην ινοπλισμένη σύνθεσή του, περιέχονται τσιμέντο υψηλών αντοχών, επεξεργασμένη πολυεδρική σμυριδόπετρα, κατάλληλα διαβαθμισμένα αδρανή, ειδικά ενεργά πρόσθετα και ρητίνες κορυφαίας ποιότητας που του προσδίδουν άρρηκτη πρόσφυση με το υπόστρωμα, πολύ καλή εργασιμότητα, επιφανειακή σκληρότητα (κλίμακα Mohs 7) και τελική επιφάνεια με υψηλές μηχανικές αντοχές. 

Ακολουθεί με επιτυχία τις συστολές και διαστολές των επιφανειών χωρίς να ρηγματώνει, μένει ανεπηρέαστο από μικροδονήσεις, ενώ αντέχει στις απότομες θερμοκρασιακές μεταβολές και τις αντίξοες συνθήκες του περιβάλλοντος.

Βιομηχανικά τελειοποιημένη, αποτελεί την εξέλιξη των πατητών τσιμεντοκονιών και δεν ‘απαιτεί’ κανενός είδους ενίσχυση με βελτιωτικά γαλακτώματα.

Ιδανική για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους με υψηλές απαιτήσεις σε τριβή, κρούση και χάραξη.

Η DS-254 IRON χρωματίζεται στη μάζα της (*) με την προσθήκη υδατοδιαλυτών χρωστικών επικαλυμμένων με βινυλικές ρητίνες σε μορφή πούδρας DUROCOLOR POWDER-C 96 αποχρώσεων ή με επίπαση των χρωστικών στην επιφάνειά της. 

Μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας μοναδικές τεχνοτροπίες επάνω στην επιφάνεια της πατητής με τους τσιμεντοειδείς AΡΜΟΣΤΟΚΟΥΣ της DUROSTICK, στο σύνολο των 32 αποχρώσεών τους καθώς και με το Δοσομετρικό Σύστημα Δημιουργίας Αποχρώσεων DUROCOLOR.


Εφαρμογές:

Η DS-254 IRON εφαρμόζεται σε δάπεδα από σκυρόδεμα, ή από πλάκες πεζοδρομίου, αλλά και παλαιά πλακάκια, μάρμαρα και μωσαϊκό. 

Ιδανική για εφαρμογές σε δάπεδα που πρόκειται να δεχθούν ιδιαίτερη καταπόνηση, όπως αυλές, πεζόδρομους, γκαράζ, αλλά και χώρους υψηλής επισκεψιμότητας [εμπορικά κέντρα, αποθήκες κλπ.

Διακρίνεται για την ισχυρή της πρόσφυση (2,0Ν/mm²) σε πλήθος υποστρωμάτων, μόνο με απλή διαβροχή. Για εφαρμογή σε μη απορροφητικά υποστρώματα, όπως παλαιά πλακίδια, μάρμαρα, μωσαϊκό συνιστάται να προηγηθεί αστάρωμά τους με χαλαζιακό αστάρι DS-255 ή DS-290 της DUROSTICK.


Κατανάλωση:

7kg/m² ανά 5mm πάχους στρώσης.


Συσκευασία:

1.500kg


DS-254 Iron Πατητή Τσιμεντοκονία με Σμυριδόπετρα

  • Κωδικός Προϊόντος: ds254
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 27,34€