Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποθήκευση πληροφοριών στον υπολογιστή σας.
DS-252 Flex Εύκαμπτη Πατητή Τσιμεντοκονία για Τοίχους - Δάπεδα

Περιγραφή

Έτοιμο λευκό ή έγχρωμο (7 αποχρώσεις) εύκαμπτο τσιμεντοκονίαμα, κατάλληλο για εφαρμογή σε κάθετες και οριζόντιες επιφάνειες, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Στην ινοπλισμένη σύνθεσή του, περιέχονται τσιμέντο υψηλών αντοχών, κατάλληλα διαβαθμισμένα αδρανή, ειδικά ενεργά πρόσθετα και ρητίνες κορυφαίας ποιότητας που του προσδίδουν ευκαμψία, άρρηκτη πρόσφυση με το υπόστρωμα, πολύ καλή εργασιμότητα, μεγάλη αντοχή στην τριβή και τελική επιφάνεια με υψηλές μηχανικές αντοχές. 

Ακολουθεί με επιτυχία τις συστολές και διαστολές των επιφανειών χωρίς να ρηγματώνει, μένει ανεπηρέαστο από μικροδονήσεις, ενώ αντέχει στις απότομες θερμοκρασιακές μεταβολές και τις αντίξοες συνθήκες του περιβάλλοντος.

Βιομηχανικά τελειοποιημένη, η DS-252 Flex της DUROSTICK, αποτελεί την εξέλιξη των παραδοσιακών πατητών τσιμεντοκονιών και δεν ‘απαιτεί’ κανενός είδους ενίσχυση με βελτιωτικά γαλακτώματα. 

Δημιουργεί άψογα φινιρισμένες επιφάνειες, σε κατοικίες με γούστο και επαγγελματικούς χώρους με άποψη. 

Η DS-252 Flex xρωματίζεται στη μάζα της (*) με την προσθήκη υδατοδιαλυτών χρωστικών επικαλυμμένων με βινυλικές ρητίνες σε μορφή πούδρας DUROCOLOR POWDER-C 96 αποχρώσεων ή με επίπαση των χρωστικών στην επιφάνειά της. 

Μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας μοναδικές τεχνοτροπίες επάνω στην επιφάνεια της πατητής με τους τσιμεντοειδείς ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΥΣ της DUROSTICK, στο σύνολο των 32 αποχρώσεών τους καθώς και με το Δοσομετρικό Σύστημα Δημιουργίας Αποχρώσεων DUROCOLOR. 


Εφαρμογές:

Η DS-252 Flex μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δάπεδα και τοίχους σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες από μπετόν, σοβά, καθώς και σε ελαφριές κατασκευές με ασταρωμένες γυψοσανίδες με ΑΣΤΆΡΙ ΔΙΑΛΎΤΟΥ ή AQUAFIX της DUROSTICK και τσιμεντοσανίδες, μετά από την κατάλληλη προετοιμασία τους. 

Η μεγάλη ευκαμψία της, επιτρέπει τη χρήση και σε πιο απαιτητικές εφαρμογές, εκεί που μέχρι τώρα η εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας δεν ήταν δυνατή. Δάπεδα με ενδοδαπέδια θέρμανση,

δονούμενα δάπεδα και τοίχοι, πατάρια, δάπεδο από κόντρα πλακέ θαλάσσης ή επιμελώς καθαρισμένη λαμαρίνα, αφού πρoηγηθεί αστάρωμά της με χαλαζιακό αστάρι DS-260 ή DS-255 της DUROSTICK, ταράτσες και μπαλκόνια που εκτίθενται σε ακραίες καιρικές συνθήκες, είναι μερικές από τις εφαρμογές που η DS-252 Flex μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία. 

Η ευκαμψία της, σε συνάρτηση με την ισχυρή της πρόσφυση, επιτρέπει τη διεύρυνση των εφαρμογών της, αποτελώντας τη λύση σε νέες κατασκευές, καθώς και σε ανακαινίσεις ή αναπλάσεις χώρων

όπου υπάρχουν παλαιές τσιμεντοκονίες, μωσαϊκό, παλαιά πλακάκια κ.ά. που έχουν προετοιμαστεί με τον κατάλληλο τρόπο για να την υποδεχθούν.


Κατανάλωση:

7kg/m² ανά 5mm πάχους στρώσης.


Συσκευασία:

1.500kg


DS-252 Flex Εύκαμπτη Πατητή Τσιμεντοκονία για Τοίχους - Δάπεδα

  • Κωδικός Προϊόντος: ds252
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 24,11€