Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποθήκευση πληροφοριών στον υπολογιστή σας.
DS-250 Πατητή Τσιμεντοκονία για Τοίχους - Δάπεδα

Περιγραφή

Ινοπλισμένο, λευκό ή έγχρωμο τσιμεντοκονίαμα, που στη σύνθεσή του περιέχονται τσιμέντο υψηλών αντοχών, κατάλληλα διαβαθμισμένα αδρανή, ειδικά ενεργά πρόσθετα και ρητίνες που προσδίδουν στο υλικό άρρηκτη πρόσφυση με το υπόστρωμα, εξαιρετική εργασιμότητα και άψογη τελική επιφάνεια με υψηλές αντοχές. 

Η DS-250 της DUROSTICK, συνιστάται για χρήση σε νέα ή παλαιά δάπεδα και τοίχους, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. 

Η διαχρονικότητα των αρχιτεκτονικών αναγκών για απλότητα, λειτουργικότητα, πολυμορφικότητα, έχουν επαναφέρει την πατητή τσιμεντοκονία στο προσκήνιο των νέων κατασκευών, αλλά και των ανακαινίσεων, για να προσφέρει νέα προοπτική, μακριά από τους συνήθεις τρόπους επένδυσης τοίχων και δαπέδων. 

Η DS-250 xρωματίζεται στη μάζα της(*) με την προσθήκη υδατοδιαλυτών χρωστικών επικαλυμμένων με βινυλικές ρητίνες σε μορφή πούδρας DUROCOLOR POWDER-C 96 αποχρώσεων ή με επίπαση των χρωστικών στην επιφάνειά της. 

Μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας μοναδικές τεχνοτροπίες επάνω στην επιφάνεια της πατητής με τους τσιμεντοειδείς ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΥΣ της DUROSTICK, στο σύνολο των 32 αποχρώσεών τους καθώς και με το Δοσομετρικό Σύστημα Δημιουργίας Αποχρώσεων DUROCOLOR. 


Εφαρμογές:

Η DS-250 συνιστάται για εφαρμογή σε οριζόντιες ή και κάθετες, εσωτερικές  ή εξωτερικές επιφάνειες πό μπετόν, σοβά, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες και πλήθος άλλων υποστρωμάτων, μετά από την κατάλληλη προετοιμασία τους. 

Συνιστάται επίσης η χρήση της ως υπόστρωμα, πριν την εφαρμογή της DS-256 FLEX VELVET και DS-258 DECO MICRO FLEX. Η ειδική της σύνθεση, επιτρέπει τη δημιουργία κατασκευών όπως τραπέζια, χτιστά κρεβάτια, νιπτήρες, λουτήρες, ζαρντινιέρες, σκαλοπάτια, αυλές και αμέτρητες άλλες εφαρμογές σε παραδοσιακά ή σύγχρονα κτίσματα, στα οποία θέλουμε να προσδώσουμε μοναδικό χαρακτήρα.

Για εφαρμογές σε λεπτές επιστρώσεις πάχους έως 4mm, για παράδειγμα σε δάπεδα που καταπονούνται ιδιαίτερα, συνιστάται η προσθήκη στη μάζα του κονιάματος της ενισχυτικής πολυμερικής ρητίνης σε μορφή πούδρας RESIN POWDER της DUROSTICK. 

Ποσότητα των 500gr RESIN POWDER προστιθέμενη σε 25kg (1 σακί) DS-250, θα αυξήσει τις μηχανικές αντοχές της τελικής επιφάνειας. Αντίστοιχα συνιστάται η χρήση του RESIN POWDER σε ανακαινίσεις με πατητή τσιμεντοκονία σε παλαιά πλακίδια και μωσαϊκό, αφού έχει προηγηθεί αστάρωμά τους με χαλαζιακό αστάρι DS-255 ή DS-290 της DUROSTICK. 


Κατανάλωση:

7kg/m² ανά 5mm πάχους στρώσης.


Συσκευασία:

1.500kg


DS-250 Πατητή Τσιμεντοκονία για Τοίχους - Δάπεδα

  • Κωδικός Προϊόντος: ds250
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 16,05€