Το κατάστημα μας θα παραμείνει ανοικτό και θα εξυπηρετεί κανονικά με βάση τους ΚΑΔ που ισχύουν, μόνο για τους πελάτες που κάνουν αγορές με Τιμολόγιο. Οι πελάτες λιανικής εξυπηρετούνται μέσω τηλεφωνικών παραγγελιών καθώς και με email. Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση.
Aquaxyl Varnish Βερνίκι Εμποτισμού Ξύλου Νερού

Περιγραφή: To AQUAXYL VARNISH είναι βερνίκι εμποτισμού ξύλου βάσεως νερού, εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης. Δημιουργεί ένα όμορφο γυαλιστερό ή σατινέ φινίρισμα, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά του ξύλου. Εφαρμόζεται σε πόρτες, παράθυρα, κουφώματα, ξυλεπενδύσεις και κάθε ξύλινη επιφάνεια. Είναι άοσμο και βάφεται εύκολα. Έχει μεγάλη ελαστικότητα και δεν ξεφλουδίζει, φουσκώνει ή σπάει. Περιέχει φίλτρα UV για αποτελεσματική προστασία από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Είναι υδατοαπωθητικό ενώ επιτρέπει στο ξύλο να αναπνέει. To AQUAXYL VARNISH εφαρμόζεται με πινέλο, ρολό ή πιστόλι. 


Πληροφορίες προϊόντος

Μέθοδος εφαρμογής: Πινέλο, ρολό ή πιστόλι 

Αραίωση:  5-10%(πινέλο, ρολό), 20-25%(πιστόλι) με καθαρό νερό

Απόδοση: Περίπου 9-12 m² ανά λίτρο ανά στρώση στις κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες.

Στέγνωμα: Στην αφή σε 1 ώρα και επαναβάφεται μετά από 6 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (υγρασία, θερμοκρασία).

Απόχρωση: Διατίθεται σε άχρωμο γυαλιστερό και σατινέ, σε 12 έτοιμες σατινέ αποχρώσεις και σε 34 σατινέ και γυαλιστερές αποχρώσεις μέσω του συστήματος ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ της Vivechrom.

Συσκευασίες: 750ml και 2,5lt

Aquaxyl Varnish Βερνίκι Εμποτισμού Ξύλου Νερού

  • Κωδικός Προϊόντος: aquaxylvarnish
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 8,99€

Διαθέσιμες Επιλογές